workshop02-bg

Ook altijd al de droom gehad een keer te schitteren op het podium als stand-up comedian? Meerdere door mij opgeleide comedians spelen inmiddels veelvuldig in het professionele circuit en dat kan jij in de toekomst ook zijn; maar als je het gewoon bij één keer wil laten, dan kan dat uiteraard ook 🙂

Vanaf woensdag 6 Oktober 2021 geef ik weer een wekelijkse stand-up comedy workshopreeks op woensdagavonden van 20:00 uur tot 22:30 uur en aan het einde van de reeks speel je je eigen set op één van de twee einduitvoeringsavonden in het Comedy Café op IJdok 89 in Amsterdam.

De repetitieruimte die ik voor de cursus gebruik (in Amsterdam Oost) is uiteraard volledig Coronaproof, die is namelijk tamelijk groot (het is een oude gymzaal) dus kunnen we met gemak op anderhalve meter van elkaar zitten; verder doe ik ook ramen open voor ventilatie en er is tevens desinfecterende hand- en microfoonspray.

Wat je in huis moet hebben om aan deze cursus mee te doen? Pen, papier, laptop, ipad, een smartphone met opneemfunctie of een goed geheugen. En gevoel voor humor. Een goed humeur hoeft niet.

Aan het einde van deze reeks  krijg je een video-opname van je optreden tijdens de einduitvoering. Interesse? Mail!

Geef je op door een mail te sturen naar info@roelcverburg.nl, of klik op de button.